Rejseblogs fra Travellerspoint

Marine engineering

rain 15 °C

De sidste par uger har ikke budt på de vilde oplevelser set fra ud fra et turistmæsigt synspunkt, bortset fra et par turer i den tasmanske natteliv. Vi er derimod kommet et godt stykke med bacheloropgaven og har været meget nede på dokken at arbejde. Slæbebåden Fullerton Cove er kommet i dok, og der er nok at tage fat på. Vi har overhalet ventiler, serviceret intercoolere, søvandspumper og snart også turboerne. Det er vældigt interessant, og vores 71 årige chiefengineer der styrer hele cirkusset er super dygtig, super frisk og kan en historie eller to fra de syv have og den store verden. Alderen trykker bestemt ikke hos ham!!

Michael og Jesper er i den forgangne weekend gået i gang med deres PADI Openwater certifikat (se billederne). Det betyder at vi allesammen i næste weekend skal til ned mod Hobart og dykke på Østkysten. Australiens østkyst er et de hyppigste steder i verden Den Store Hvide haj angriber mennesker. Men efter sigende skulle Tasmanien ikke være så hårdt ramt, og især ikke dykker, men blot surfere. Så kan de lære det, de langhårede abekatte. Desuden kan de tre andre PADI-dykkere jo være trygge når de har en CMAS dykker med, med erfaring fra de kolde nordiske vande(undertegnede) hehe.

Ellers ikke så meget at berette ud over det regner konstant!!! Beretning og dykkertur følger.

Foreløbigt slut herfra

Skrevet af Danraf 04:45 Gemt i Australien Tagged educational

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Vær den første til at kommentere på denne beretning

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint